Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, este de parere ca anchetarea alegerilor prezidentiale din 2009 de catre o comisie parlamentara constituie ”o fumigena” menita sa acopere preocuparea PSD-ALDE pentru controlul asupra justitiei, noteaza stirileprotv.ro.

"Daca nu am avea certitudinea ca e o fumigena menita sa acopere preocuparea PSD-ALDE pentru controlul asupra justitiei si lipsa cronica de capacitate administrativa a guvernului Grindeanu, am fi votat pentru constituirea comisiei de ancheta pentru alegerile din 2009.

Daca ne uitam la lista suspectilor de pactizare cu inamicul la alegerile din 2009, e o lista populata generos cu pesedisti: Maior, Ghita, Ponta, Oprea, Ontanu si lista poate continua.

Cat despre relatiile notorii ale domnilor Dragnea si Tariceanu cu serviciile secrete, nu are rost sa mai vorbim.

Sunt relatate chiar de pesedisti. Nu dl. Dragnea ducea ca plocon la un celebru general zeci de sticle cu vin scump cu nume de compozitie muzicala?

In consecinta, s-ar putea ca aceasta comisie sa dezvaluie tocmai aplecarea cronica spre tradare a PSD.

Sunt sigura ca veti fi de acord cu mine cand spun ca pana la urma, doua randuri de alegeri si doua referendumuri de suspendare nu se puteau castiga decat cu foarte multi tradatori de la PSD.

Iar asta o stiu bine si Victor Ponta si Liviu Dragnea, pe care s-ar putea sa ii uneasca un extraordinar blat la alegerile din 2009.
Pana una alta, incercarea de constituire a Comisiei a fost retrimisa la Comisia juridica. S-a speriat oare PSD de ceea ce s-ar putea afla", a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Citeste si: Ponta, despre comisia de ancheta a alegerilor din 2009: Singura persoana profund imorala in povestea asta este Turcan


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.