Traian Basescu a sustinut mieruri in plenul reunit al Parlamentului ca este de acord cu infiintarea Comisiei de ancheta privind alegerile din 2009 pentru ca in acest fel PSD se face de ras pana la capat.
"Contrar opiniilor exprimate pana acum, eu solicit Camerelor reunite sa votam astazi derularea acestei anchete si constituirea Comisiei de ancheta pentru alegerile din 2009. Vreau sa va dau cateva motive pentru care solicit acest lucru. Primul este ca PSD trebuie sa se faca de ras pana la capat si cred ca ar fi un bun exercitiu.

Al doilea motiv — poate aceasta comisie ii va aduce aminte PSD ca in anul 2009 in sectiile de votare eu aveam un singur reprezentant, iar marea alianta politica ce il sustinea pe domnul Geoana avea reprezentant PSD, PNL, UDRM, PC. Deci poate vreti sa explicati cum a reusit sa fure unul singur cand patru hoti erau cu mainile prin buletinele de voturi. Alt argument pe care vreau sa vi-l dau — au fost renumarate buletinele anulate, au fost 134.000 de buletine anulate, la renumarare, urmare a deciziei CCR, s-a constatat ca alianta PSD-PNL-UDMR-PC imi furase mie 3.000 de voturi", a spus Traian Basescu, citat de digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.