Fostul copresedinte al ALDE, Daniel Constantin, constata cu regret faptul ca noul lider al formatiunii, Calin Popescu Tariceanu, nu a inteles nimic din criticile adresate cu privire la comportamentul sau politic si incearca, prin intermediul minciunii, sa acopere abuzurile pe care le face, scrie puterea.ro.

"Regret sa constat si dupa ziua de ieri ca domnul Tariceanu nu a inteles nimic din discutiile/criticile din ultimele saptamani cu privire la comportamentul sãu politic extins. In continuare, prin minciuna, incearca sa acopere abuzurile pe care le face!

A incercat sa-si asigure presedintia dand din coate impotriva celor care i-au fost alaturi, calcand pe onoare si respect si, mai mult, intreband apoi de ce au tradat! Este precum in bancul celebru in care impingi pe cineva pe scari si apoi intrebi de ce se grabeste! (...)

Citeste si: Tariceanu: Ma doare tradarea lui Daniel Constantin

Regret ca nici macar in al 12-lea ceas, Tariceanu nu a inteles motivele care ne despart in mod fundamental. Eu nu fac politica pentru functii, deci nici nu pot fi cumparat cu functii. (...)

Congresul ALDE pe care l-a comandat Tariceanu va ramane, din pacate, o pata imposibil de sters in cariera sa politica! Alta...", a scris Daniel Constantin pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea sa.

Citeste si: Calin Popescu Tariceanu, candidat unic, ales presedinte al ALDE


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.