Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat vineri, la Braila, ca Romania se afla inca in pericol de a pierde bani europeni.

"Ne-am propus, impreuna cu Ministerul Agriculturii, care coordoneaza APIA si PNDL, sa ajungem la 31 decembrie 2017 sa aducem in tara 5,2 miliarde de euro. Fata de zero cat a fost anul trecut, 5,2 miliarde e o suma importanta, dar fata de cat ar fi trebuit sa avem noi astazi adusi in Romania, inca suntem in pericol de pierde bani europeni, in pericol de decomitere", a declarat Shhaideh citata de Ziare.com.

Vicepremierul a precizat ca, din prima zi in care a venit la guvernare a pornit toate motoarele, a deschis toate toate liniile de finantare si, in momentul de fata, sunt in dezbatere toate ghidurile de pe Programul Operational Regional.

"Ne-am asumat ca la 1 iulie, toate autoritatile de management vor fi desemnate si incepem sa aducem banii europeni in tara", a completat Shhaideh.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.