Referitor la comisia de ancheta parlamentara PSD-ALDE privind alegerile prezidentiale din 2009, resedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, sustine ca este "doar un pretext folosit de trio-ul Dragnea-Tariceanu-Basescu" pentru a parazita agenda publica, scrie hotnews.ro.

"Contrar celor enuntate de PSD-ALDE, scopul real al comisiei de ancheta nu este legat de presupusa fraudare a alegerilor prezidentiale. Acesta este doar un pretext folosit de trio-ul Dragnea-Tariceanu-Basescu, care stiu foarte bine ca decizia CCR din 2009 de validare a alegerilor face ca finalitatea acestei comisii sa fie zero. La acel moment PSD a facut un efort deosebit de a proba acuzatiile de frauda si a esuat lamentabil in a prezenta dovezile. Prin urmare, nu aceasta este preocuparea comuna a acestor lideri politici, fapt confirmat si de fracturile logice din ”rationamentele” pe care le prezinta public. (...)

In realitate, insa, coalitia anti-DNA formata din trio-ul amintit isi propune ca activitatea comisiei de ancheta sa o vizeze pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Pentru ca nu au suficient curaj si nici elemente justificative sa propuna infiintarea unei astfel de comisii de ancheta, in mod formal, au preferat sa se prefaca in anchetatori ai unor alegeri care sunt un subiect inchis", a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.