Liviu Dragnea a povestit ca si-a petrecut vacanta de Paste la pescuit in ocean si ca si-a facut poze pe aeroportul din Doha cu romanii pe care i-a intalnit acolo, precizand ca nu va spune exact unde a fost deoarece cei cei care sunt sustinuti financiar in mod serios sa il urmareasca peste tot zi si noapte trebuie sa munceasca pentru acei bani.

Intrebat unde si-a petrecut vacanta de Paste, Liviu Dragnea a spus ca ”la pescuit”, precizand ca a prins o captura mare si ca ”pescuitul in ocean este total diferit fata de pescuitul la stiuca”, scrie News.ro.

Sigur ca e mai important unde merg eu, daca plec 2-3 zile, cred ca este un subiect national. Am fost la pescuit, nu o sa va spun unde din doua motive: cei care sunt sustinuti financiar in mod serios sa ma urmareasca peste tot zi si noapte cred ca totusi trebuie sa munceasca pentru acei bani. Si in al doilea rand, ca sa creez si pentru cei cu care am fost la pescuit aceeasi situatie jenanta in care sa mearga peste ei nu stiu ce investigatori... Nu o s-o fac. Dar probabil ca astazi sau maine o sa pun niste poze, o sa le fac publice”, a spus Liviu Dragnea.

Intrebat daca a venit miercuri de la Doha, Dragnea a confirmat, spunand ca si-a facut acolo poze cu romanii din aeroport.

Am facut foarte multe poze in aeroport in Doha cu romani care au venit sa facem poze si vom face in continuare oriunde o sa merg. Nu am stiut ca este o infractiune, deocamdata. Numai ca chiar nu vreau, nu am facut nicodata si nu am sa fac un mare eveniment dintr-o plecare a mea, ca merg undeva in tara sau in afara tarii. Cand am fost intrebat, nu am ascuns. Dar de ce trebuie sa fie asta un mare eveniment, chiar nu inteleg”, a mai spus presedintele PSD.

Potrivit HotNews, Liviu Dragnea si-ar fi petrecut vacanta de Paste in Maldive, tara in care a ajuns facand o escala la Doha, in Qatar.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.