Sebastian Ghita a fost arestat intr-o cafenea din Belgrad, nu a dat pana acum sarbilor nicio declaratie despre mandatul de extradare prezentat de Interpol si nici nu a cerut azil politic.

Informatiile au fost oferite de un procuror de la Inalta Curte din Serbia pentru Romania TV, televiziunea pe care o patroneaza.

"Conform informatiilor pe care le avem in acest caz, domnul Sebastian Ghita a fost arestat intr-o cafenea", a spus oficialul sarb.

"Domnul Sebastian Ghita a vorbit despre lucruri legate de situatia personala si cetatenie, dar nu a vrut sa dea nicio declaratie legata de mandatul de extradare prezentat de Interpol", a adaugat procurorul de la Belgrad pentru sursa citata.

Intrebat daca Ghita a cerut azil politic, oficialul a replicat: "nu a mentionat nimic despre azilul politic la audiere".

Sebastian Ghita a fost prins cu acte false slovene cu numele de Alexander Ivanovici, relateaza Ziare.com.

De cand a fost capturat, Sebastian Ghita a fost dus in arestul central si a aflat ca nu poate fi reprezentat in fata anchetatorilor decat de un avocat sarb, potrivit sursei citate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.