Deputatul USR Cristian Ghinea il critica pe Nicusor Dan ca nu stie sa comunice si ca nu asculta niciodata parerile celor din jurul sau, in timp ce liderul formatiunii ii numeste "mincinosi" pe cei care il contesta.

"Ce ii reprosam lui Nicusor Dan este acea iesire in cere ne-a facut mincinosi. Nu e nici o minciuna acolo. Putem demonstra pe fapte ce am spus.Nu asa se dezbate. Nu e intelept sa iti acuzi colegii de minciuna. A fost o greseala din partea lui pe care i-am spus-o. Nicusor Dan a ars punti de comunicare interne atacand pe Facebook complet gratuit. Trist mod de a comunica si dezbate. Am spus adevarul si orice usr-ist poate vedea asta. Conducerea va trebui sa se obisnuiasca ca USR e altfel de partid", a declarat Cristian Ghinea, citat de digi24.ro.

Citeste si: Scandal in USR. Nicusor Dan isi acuza colegii de minciuna

In replica, Nicusor Dan a sustinut ca in cadrul formatiunii exista o comunicare institutionalizata.

"Eu am prezentat o situatie obiectiva. Oricine poate sa verifice daca exista sau nu dezbatere pe statut. Eu apreciez ca exista si a inceput acum doua luni. Este un calendar pe care l-am stabilit impreuna cu presedintii de filiale judetene, pe 11 februarie am stabilit acest calendar. S-a numit o comisie care sa centralizeze toate propunerile, comisia a fost anuntata in martie. Tot atunci am anuntat si coordonatorii de regiuni, care sa preia toate propunerile pe statut. S-a facut o centralizare pana pe 13 aprilie si pe 22 aprilie, impreuna cu toti parlamentarii, toti presedintii de filiale judetene, dezbatem statutul, ca asta vad ca e problema. Pe chestiuni pe care este consens le introducem in statutul cu care mergem catre congres, unde exista divergente - le identificam si punem congresul sa voteze care optiune este mai buna", a explicat Nicusor Dan, citat de antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.