Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, sustine ca decizia la nivelul ASF a fost "contaminata politic de PSD", iar acest lucru nu se va modifica odata cu schimbarea lui Misu Negritoiu, caci noua conducere va fi stabilita tot de PSD-ALDE, scrie b1.ro.

"Tin sa reamintesc faptul ca PNL a mai cerut demisia sefului ASF, anul trecut, in scandalul politelor RCA. PSD a fost impotriva si a blocat solicitarea PNL, sustinandu-l pe Misu Negritoiu.

Acum, problema legata de ASF a devenit mai delicata chiar decat persoanele care se afla acum la conducerea institutiei, care fara indoiala ar trebui sa plece.

Grav este ca decizia la nivelul ASF a fost contaminata politic de PSD, atat cu actuala conducere, dar cu siguranta si cu o viitoare conducere, stabilita tot de PSD-ALDE, cei care detin majoritatea parlamentara.

Ultima decizie ASF, executata la ordinul politic dat in vazul tuturor de la televizor de Liviu Dragnea, este cel mai bun exemplu. A fost o executie politica marca PSD pentru a fi un mesaj dur impotriva multinationalelor.

Prin urmare, la ASF a fost compromisa institutia si lipsita de credibilitate, in conditiile in care ar trebui sa fie un organism independent, echivalent al BNR pentru piata non-bancara. E un nou episod din razboiul deja straveziu al PSD cu mediul privat", a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Citeste si: Raluca Turcan cere demisia ministrului Finantelor si a presedintelui ANAF


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.