Premierul Sorin Grindeanu a povestit, intr-o emisiunea difuzata luni la TVR 1, momentul cand a aflat ca va fi propunerea PSD pentru functia de prim-ministru, afirmand astfel ca nu este o persoana timida, dar ii este foarte frica de ridicol, motiv pentru care evita sa faca anumite lucruri.

Intrebat ce a reprezentat pentru el ziua de 30 decembrie 2016, Sorin Grindeanu a spus ca a fost extrem de surprins de faptul ca liderii PSD l-au votat sa fie propunerea partidului pentru functia de prim-ministru.

Am fost chemat la Bucuresti. A fost acea desfasurare in care prima propunere a PSD pentru functia de premier, si anume doamna Sevil Shhaideh nu a fost acceptata. In mod normal, statutar, s-a intrunit forul de conducere in partid si m-au votat sa fiu eu cel care sa preiau aceasta sarcina. A fost o surpriza, cred ca s-a si vazut. Cand am iesit in fata presei, aflasem cu cateva minute inaintea lor. Ma mai uit la imaginile de atunci, din decembrie, si se vede pe mine si o anumita emotie, dar totodata cred ca si ce gandeam atunci – responsabilitatile”, a afirmat premierul.

Chestionat in continuare daca este un om timid, Sorin Grindeanu a raspuns negativ, spunand doar ca ii este foarte frica de ridicol.

Nu neaparat timid, cat imi este foarte, foarte frica de ridicol. Si atunci evit anumite lucuri, de a pica in ridicol e foarte simplu sa se intample lucrul acesta”, a adaugat prim-ministrul.

Grindeanu a mai spus ca se vede de doua ori pe luna cu familia sa, motiv pentru care la vara va decide impreuna cu sotia daca se vor muta la Bucuresti.

Mihai e clasa zero, abia ce a inceput scoala. Am lasat-o pe sotia mea sa decida in aceasta parte a anului si era normal, cel putin pana la vara, sa pastram ceea ce s-a inceput in toamna. O sa vedem la vara daca ne schimbam decizia. E dificil. Ma intalnesc cam o data, de doua ori pe luna. In general am mers eu la Timisoara, de doua ori au venit si ei (la Bucuresti – n.r.). In vara vom lua decizia legata de mutat”, a precizat Sorin Grindeanu, intrebat de cate ori se vede cu copiii sai, in conditiile in care are un program extrem de incarcat la Bucuresti.

Citeste si:
Denivelări de asfalt la Podul de la Brăila la doar o lună de la...
Denivelări de asfalt la Podul...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.