In urma afirmatiilor ziaristului Dan Andronic, fostul presedinte Traian Basescu face noi declaratii cu privire la comisia parlamentara care ar trebui sa ancheteze alegerile din 2009, scrie digi24.ro.

"Geoana, vezi ca, primul la rand, este Nastase. (...)

Un cor agitat al invinsilor mei la urne a inundat tara, fie ca este vorba de Mircea Geoana, Adrian Nastase, Victor Ponta, gadistii de la Antena 3, analisti si jurnalisti specializati in dezinformare etc.

Propunerea a avut atat succes, incat eu propun sa facem o ancheta si pentru alegerile prezidentiale din 2004.

In felul acesta, putem sa le dam cate un mandat luzarilor Mircea Geoana si Adrian Nastase sau sa-l linistim pe Ponta ca, in 2009, desi la urne au pierdut, au reusit, totusi, sa fure voturi pe masura talentului innascut al PSD.

Geoana, Nastase si Ponta, fiti, in sfarsit, fericiti. In concluziile anchetei, talentatul presedinte Dragnea va va declara presedinti ai Romaniei.
Geoana, ai grija, asaza-te la coada, ca primul la rand este Adrian Nastase. Mai departe, va intelegeti voi cu Iohannis cum va randuiti la Cotroceni.

Cand ma gandec ca Romania va avea asigurati presedintii pentru urmatorii 15 ani, chiar imi dau seama ce important este „Programul de guvernare” PSD – ALDE.", a scris Traian Basescu pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.