Ludovic Orban il critica pe liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu, sustinand ce este "o rusine pentru cei care au crezut in el", scrie hotnews.ro.
"Nu putem progresa astfel. Daca ne uitam pe scena politica, ce vedem impotriva mafiei rosii? Doua partide de tip lider ai caror lideri sunt cei care au distrus de fapt alianta DA, orgoliile lor si dorinta lor de putere: Tariceanu, care atarna ca un scalp la cingatoarea pieilor rosii si a ajuns sa fie o rusine pentru cei care au crezut in el atata timp cat ii mintea ca e liberal si un Basescu care, de fapt, are aceeasi agenda ca si actualul partid de guvernamant", a declarat Orban, citat de digi24.ro.

"Mai este un ghiveci politic fabricat. Fabricat si v-o spun cu toata taria. Suntem in data de 11 aprilie, pe 11 aprilie in urma cu un an, candidatul Partidului National Liberal era scos din cursa pentru Primarie, in conditiile in care era evident ca exista sanse pentru castigarea Primariei Capitalei. A fost fabricat un ghiveci care sa arate ca are laolalta de la ecologisti care bat cu sticla in asfalt pana la neo-marxisti, de la indivizi care sunt anti-globalizare pana la insi care nici macar nu stiu ce sunt, pentru ca dorm in marea majoritate a timpului in Parlament", a adaugat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.