Liderii PSD reuniti joi in sedinta Comitetului Executiv National au decis suspendarea din partid, pe o perioada de sase luni, a deputatului social-democrat Catalin Radulescu, in urma afirmatiilor pe care acesta le-a lansat la adresa protestatarilor din Piata Victoriei.

Propunerea pentru suspendarea lui Catalin Radulescu din PSD, pentru sase luni, a fost facuta de catre presedintele partidului, Liviu Dragnea, scrie News.ro.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la Sinaia, ca in cadrul sedintei Comitetului Executiv National de joi va propune „autosuspendarea” din partid a deputatului social-democrat Catalin Radulescu, decizia fiind luata in urma afirmatiilor acestuia cu privire la protestatarii din Piata Victoriei.

"Maine (joi – n.r.) vom discuta subiectul Catalin Radulescu. A incercat sa se autosuspende, nu i-a iesit. O sa propun eu autosuspendarea lui”, a afirmat Liviu Dragnea.

Catalin Radulescu, afirmatii jignitoare la adresa protestatarilor

Deputatul Catalin Radulescu s-a autosuspendat din PSD pe 20 martie, din cauza "scandalului mediatic si a presiunilor mediatice" provocate de declaratiile sale, afirmand ca a fost gresit inteles, potrivit unui comunicat de presa.

Deputatul PSD de Arges Catalin Radulescu a spus, intr-un interviu pentru "Adevarul", ca protestatarii din Piata Victoriei ar trebui infruntati cu tunuri de apa: "De ce mai stau ca prostii acolo? N-au treaba, n-au serviciu, n-au copii?”.

Mai mult, el spunea ca si-a pastrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revolutie si este pregatit sa o foloseasca din nou: "Nu o sa mi-o ia nimeni in viata vietilor si o tin, ca poate vreodata, daca mai vine cineva cu vreo idee din asta sa transforme statul asta pentru care am luptat noi, sunt pregatit sa ies cu arma sa trag, imediat".


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.