Presedintele USR, Nicusor Dan, este de parere ca alegerea "autorului OUG 13" ca vicepresedinte al Camerei Deputatilor este revoltatoare.

"Alegerea lui Florin Iordache, autorul OUG 13, vicepresedinte al Camerei Deputatilor, cu votul majoritatii PSD-ALDE, este revoltatoare.

O sfidare la adresa sutelor de mii de oameni care au protestat in strada si inca o dovada ca Liviu Dragnea isi plateste soldatii fideli cu functii publice, batjocorind functia publica.

Asistam la un nou asalt impotriva justitiei. Se propun schimbari legislative in domeniul conflictului de interese, se modifica definitia abuzului in serviciu, iar ministrul Justitiei Tudorel Toader pare sa fie sub presiunea PSD care cere schimbarea din functii a procurorului sef Augustin Lazar si a sefei DNA Laura Codruta Kovesi", a scris Nicusor Dan pe Facebook.

Fostul ministru al Justitiei Florin Iordache a fost ales marti in functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor, cu 211 voturi 'pentru' si 77 'impotriva', noteaza hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.