Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan a solicitat Guvernului asumarea pe Legea salarizarii unitare.

"PNL solicita Guvernului sa-si asume direct Legea salarizarii unitare.

Guvernul se joaca de-a alba-neagra cu Legea salarizarii unitare, cand o asuma, cand nu o mai asuma. Exista informatii ca proiectul ar fi abandonat si se incearca initierea lui NU de catre Guvern, cum ar fi normal, ci de catre parlamentarii majoritatii.

PSD vrea sa adopte o lege care sa fie o declaratie, dar despre care ei stiu ca nu o vor aplica. Cu certitudine NU in acest an, pentru ca nu au fost prevazuti bani in buget. E foarte probabil nici in anii urmatori.

Se vede cat de mult a mintit PSD in campanie: promiteau aplicarea Legii cu majorari de 20% de la 1 iulie 2017, ministrul Muncii a afirmat recent ca a amanat termenul pentru 1 ianuarie 2018.

PSD trebuie sa-si recunoasca minciuna pentru a putea trece mai departe cu o lege aplicabila cat mai curand posibil. Altfel, vom tot avea parte de amanari peste amanari, adica perpetuarea haosului.

PNL considera ca este absolut necesara o Lege realista a salarizarii unitare, care sa puna ordine in sistemul bugetar si sa aduca echitate". a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Citeste mai departe ce ar presupune in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.