Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ca liderii social-democrati sunt din ce in ce mai "nervosi si suparati" pe declaratiile lui Victor Ponta si au inceput sa ceara excluderea lui din partid, insa seful PSD spune ca incearca sa ii "opreasca", pentru a nu reactiona, avand in vedere ca nu isi doreste sa il dea afara din partid pe fostul premier.

"Urmind toate aceste atacuri, ati inteles ce vrea? Sincer? Nici eu nu inteleg ce vrea. Am auzit tot felul de variante, pe care cica le-ar fi spus el, sunt adevarate, nu sunt adevarate, nu stiu. Ca el spera ca Guvernul sa aiba rezultate proaste, ca Romania sa aiba rezultate economice proaste spre finalul anului, sa apara nervozitate foarte mare in populatie si sa creeze o miscare nationalista, la care sa adere si unii membri PSD", a spus Dragnea.

El a afirmat ca in PSD sunt "din ce in ce mai multi oameni nervosi si suparati" pe aceasta atitudine.

"Unii au inceput sa iasa, eu incerc sa-i opresc pe cat mai multi sa nu reactioneze, pentru ca chiar avem alte lucruri de facut", a spus Dragnea.

Intrebat in ce mod doresc liderii PSD sa actioneze, el a spus ca au fost chiar solicitari privind excluderea lui Dragnea, insa ele nu au fost facute in timpul sedintelor de partid, ci inainte, scrie News.ro.

"Nu i-am lasat sa faca (solicitari - n.r.) in sedinte, le-au facut inainte de sedinte, nu vreau sa discutam subiectul asta. (...) Unii da, au cerut-o (excluderea lui Ponta - n.r.), dar au si spus-o public. Eu i-am rupt demisia. Era o demisie pe care nu mi-o dau, dar daca vrei s-o dai tu, da-o tu", a spus Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.