Premierul Sorin Grindeanu nu aproba atitudinea deputatului PSD, Victor Ponta, fiind de parere ca nemultumire ar trebui tratate in cadrul partidului, scrie digi24.ro.

"Sa stiti ca nu-mi place aceasta atitudine si va spun cat se poate de direct. Sunt membru de peste 20 de ani, anul acesta fac 21 de cand sunt membru PSD, si eu consider ca toate lucrurile trebuie discutate in interior, si nu doar eu. In primul rand trebuie discutate in interior, si nu e doar parerea mea, e si a altor colegi. Toate aceste luari de pozitie, cea de care aminteati dumneavoastra a fostului presedinte Victor Ponta si poate a altora.

Eu cred ca trebuie spuse aceste lucruri in interior. Si cred ca asa e normal sa le discutam, sa incercam, daca acele lucruri sunt valabile sa le indreptam", a declarat Sorin Grindeanu, citat de hotnews.ro.

Aceste declaratii survin dupa ce fostul premier Victor Ponta a lansat o serie de atacuri la adresa lui Liviu Dragnea, printre care si faptul ca formatiunea social-democrata si Romania nu pot fi conduse precum Consiliul Judetean Teleorman: "Eu nu cred ca PSD si Romania pot fi conduse ca si Consiliul Judetean Teleorman. Asa cred eu, poate gresesc eu. Si pe vremea lui Ceausescu era un nebun care il critica. Acum mai sunt eu, restul, toata lumea e fericita", sustine deputatul PSD.

Citeste si: Mircea Geoana ii ia apararea lui Liviu Dragnea. Ce spune despre Victor Ponta


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.