Administratia Prezidentiala a anuntat ca luni, presedintele Klaus Iohannis, va semna decretele privind numirea noului ministru al Mediului, Gratiela Gavrilescu, si numirea noului ministru pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie.

De asemenea, ceremonia de depunere a juramantului, va avea loc tot luni, de la ora 17.00, noteaza stirileprotv.ro, care citeaza News.ro.

Aceste numiri survin in urma retragerii sprijinului politic al lui Daniel Constantin de catre ALDE.

”Principala decizie care a fost astazi (n.red.-duminica) luata dupa o lunga dezbatere a fost cea referitoare la retragerea sprijinului politic pentru domnul Daniel Constantin din functia de vicepremier si ministru al Mediului. Votul a fost extrem de clar, au fost 86 de voturi pentru, 5 abtineri si 12 voturi impotriva. Si eu m-am abtinut la acest vot”, a anuntat Tariceanu la finalul sedintei BPC de duminica.

Gratiela Gavrilescu
, ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, a fost propusa de ALDE in functia de ministru al Mediului si vicepremier. Astfel, ea va prelua portofoliul de la Daniel Constantin, iar in locul sau va fi numit Viorel Ilie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.