Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, care a participat la reuniunea PPE din Malta, este de parere ca problemele cu care se confrunta in momentul actual Uniunea Europeana au mobilizat liderii europeni.

"Congresul din Malta al Partidului Popular European a oferit participantilor sansa de a intelege mai bine modul in care va evolua Uniunea Europeana in urmatorii ani.

Provocarile sunt uriase: separatismul, spirala populismului, terorismul, migratia ilegala. Evenimente precum Brexitul au mobilizat foarte mult liderii europeni.

Directiile sustinute au fost unitate si solidaritate, consolidarea cooperarii in materie de securitate si control al frontierelor, buna guvernare si combaterea coruptiei. Si, nu in ultimul rand, asumarea clara si transanta a valorilor crestine ca fundament al constructiei europene", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.