Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anuntat ca formatiunea politica va participa la reuniunea PPE din Malta cu "o ampla delegatie", informeaza hotnews.ro.

"Temele de pe agenda sunt legate de consolidarea Uniunii Europene dupa Brexit, despre solutiile politice pentru a guverna eficient si a descuraja populismul generator de faliment si de false sperante.

Desi astazi Marea Britanie a declansat iesirea din Uniunea Europeana, familia PPE, din care facem parte, isi va reafirma cu tarie determinarea pentru consolidarea viitorului Uniunii.

Popularii europeni, cea mai puternica familie politica europeana, vor lupta in continuare pentru solidaritate, politici economice si de securitate comune. Uniunea Europeana are dificultati, insa doar uniti si solidari vom atinge obiectivele acestui proiect care a adus cea mai lunga perioada de pace si prosperitate continentului european", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.