Catalin Predoiu a comentat, pe pagina sa de Facebook, declaratiile minstrului Justitiei, care a decis sa nu ii revoce din functii pe Laura Codruta Kovesi si pe Augustin Lazar pentru ca "nu e oportun".
Predoiu crede ca ministrul Justitiei nu i-a revocat din functii pe procurorii sefi DNA deoarece a pus la cale un alt plan, acela de a pune PSD sub "scut".

"Unii aşteptau astāzi o ghilotinā ministerialā peste capetele parchetelor. Eu am spus de ieri (vezi interviu 22) cā nu va cere revocarea. Şi aşa a fost. Dar, atenție! Toader e mai şmecher decat pare. N-a dat drumul ghilotinei, dar a aprins fitilul unei bombe. De ce? Pentru cā a spus douā lucruri:
1. Nu revoc, pentru cā nu e oportun;
2. Procurorii nu pot ancheta guvernul pentru emiterea de acte normative.
De ce spun cā a amorsat o bomba? Pentru cā:
1. Ce nu e oportun azi, poate fi oportun mâine.
2. Dacā procurorii se mai sesizeazā cu un nou caz OUG 13, vezi pct.1, adicā va cere revocarea.
În alte cuvinte, Toader Tudorel Ministrel tocmai a întins un scut nuclear peste Guvernul Pesedel",
a scris el, pe Facebook.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.