Raluca Teodor, consilier general USR, il acuza pe viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu (PSD), ca i-ar fi spus in timpul sedintei de Consiliu General ca a lucrat in baruri in Anglia si ca a fost prostituata.

Aceasta sustine ca viceprimarul a fost inregistrat cand spunea aceste lucruri si ca-l va da in judecata. Viceprimarul Aurelian Badulescu neaga acuzatiile si spune la randul lui ca o va da in judecata pe consiliera.

In timpul sedintei, intre cele doua grupuri a iesit o incaierare.

"Eram in timpul dezbaterilor de la punctul 1 de pe ordinea de zi. La un moment dat colegul nostru Ciprian Ciucu a luat cuvantul. S-a repezit cumva conversatia, iar eu am facut un comentariu in coltul meu ca ar fi bine sa mearga mai departe dezbaterea. Dintr-o data, eu nu i-am spus niciun cuvant domnului Badulescu, aud cum spune ca "am auzit ca ai lucrat in Anglia ca barman si ai fost prostituata". Nu stiu de unde a scos aceste lucruri fara niciun context prealabil. Sunt foarte dezamagita de acest comportament grobian. Din pacate nu este prima oara cand domnul viceprimar are interventii deplasate care coboara mult sub nivelul Consiliului General", a declarat Raluca Teodor, consilier general USR.

Aceasta a cerut viceprimarului sa ceara scuze in mod public, relateaza HotNews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.