Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca "Sorin Grindeanu a dovedit ca a imbracat haina de prim-ministru", iar daca programul de guvernare va fi pus in practica, veniturile romanilor pot creste, noteaza dcnews.ro.

"In februarie avem o crestere a veniturilor bugetare cu 4,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Asta in conditiile in care am eliminat taxa pe constructii speciale si alte 102 taxe si am redus accizele. (...)

Vestile bune din economie confirma faptul ca programul de guvernare poate aduce mai multi bani in buzunarele romanilor, fara a afecta echilibrele macroeconomice.

Mai mult, ne arata ca Sorin Grindeanu a imbracat haina de prim-ministru si tine bine in maini fraiele guvernarii!

Asa cum am mai spus, daca programul va fi pus in practica, punct cu punct, vom reusi sa relansam economia nationala si vom aduce mai multi romani in clasa de mijloc. Toate acestea, fara a depasi pragul de 3% la deficitul bugetar!", a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.