Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, informeaza ca liberalii solicita sprijinirea investitorilor autohtoni prin 'simplificarea legislatiei si reducerea de impozite, sanse egale pe piata si transparenta", scrie romanialibera.ro.

"Romania merita mai mult de la clasa politica! Romania are nevoie de o JUSTITIE DREAPTA, o SCOALA DE CALITATE, SPITALE MODERNE si DRUMURI DURABILE!

In ultimele 3 luni de guvernare PSD, romanii NU au vazut o strategie de tara pe aceste domenii. In schimb, au asistat la un ASALT ORGANIZAT asupra institutiilor de justitie, atat prin OUG 13, cat si prin amendamentele depuse in Parlament si prin initiativele de schimbare din functie a sefilor ICCJ, Parchetelor, DNA si DIICOT.

In acelasi timp, PSD a impartit POMENI ELECTORALE crezand ca va scadea vigilenta cetateneasca. Au lansat o serie de licitatii de proiecte la Ministerul Dezvoltarii fara a face publice criteriile de evaluare a acestora si modul de garantare a creditelor.

Tot ce sprijina PSD este dispretul pentru justitie, pentru a salva clientela de partid, subdezvoltarea Romaniei prin mentinerea saraciei si alimentarea afaceristilor inregimentati politic.

PNL solicita sprijinirea investitorilor autohtoni prin simplificarea legislatiei si reducerea de impozite, sanse egale pe piata si transparenta", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.