Deputatul PSD Victor Ponta a afirmat marti, la Parlament, ca are o parere „proasta” despre inlaturarea lui Daniel Constantin din Guvernul Grindeanu, iar el si-ar gudori sa fie mai putine scandaluri si mai multa guvernare. Fostul premier a tinut sa precizeze ca Liviu Dragnea este „foarte bun la a ramane singur”.

Chestionat ce parere are despre inlaturarea lui Daniel Constantin din guvern, Ponta a spus ca „proasta”.

Proasta, dar acum ce conteaza ce parere am. Eu mi-as dori sa fie mai putine scandaluri si mai multa guvernare”, a completat deputatul, potrivit News.ro.

Victor Ponta a sustinut ca a avut si el o contributie importanta in formarea ALDE si acum ii pare rau ca „se strica treaba”.

Cu ALDE am avut si eu o contributie importanta in a se face ALDE. Imi pare rau ca acum se strica treaba. Eu am pus umarul foarte mult la o noua constructie politica, am crezut ca domnul Tariceanu a facut bine plecand dintr-un PNL care nu-l mai reprezenta. Am facut cat am putut de mult, de la numirile unor ministri in guvernul pe care l-am condus, inclusiv sediul, dupa cum stiti, stau in sediul USL”, a afirmat fostul premier.

El a mai spus ca l-a deranjat faptul ca persoane din ALDE, care au fost ministri in guvernarile sale s-au „lepadat” de el.

Si daca m-a deranjat ceva, si aici e o problema mare de caracter, dar nu stiu exact cine s-a apucat sa ii reproseze lui Daniel Constantin ca e prieten cu mine. Pai Calin Popescu Tariceanu nu e prieten cu mine? Pe domnul Chitoiu nu l-am aparat? Pe doamna Gratiela Gavrilescu nu eu am pus-o ministru sau pe domnul Gerea? De cand s-au lepadat asa deodata de mine? Imi erau toti foarte apropiati, mai ales cand ii numeam in functii”, a completat fostul prim-ministru.

De asemenea, intrebat daca Liviu Dragnea a cerut excluderea lui Daniel Constantin din Guvern, Victor Ponta a raspuns: „Liviu este foarte bun la a ramane singur”.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.