Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus luni ca este convinsa ca este interceptata - ascultata, filmata si urmarita - peste tot, inclusiv acasa si in pelerinaje.

Gabriela Firea spune ca nu are dovezi, dar convingerile se bazeaza pe ce simte si pe ceea ce ii mai spun alte persoane.

Intr-o emisiune inregistrata si difuzata luni seara la Antena 3, Firea a sustinut ca este monitorizata tot timpul: "Am inteles ca suntem ascultati si acasa".

De asemenea, edilul a povestit ca a mers in pelerinaj la Ierusalim, pentru a se ruga, dar ca ea crede ca a fost urmarita si acolo. Motivul este, sustine Firea, faptul ca a "deranjat anumite interese de zeci de milioane de euro", in urma rezilierii unor contracte cu Primaria Capitalei.

"Sa stii ca in cadrul intim, personal, privat, si la birou esti in permanenta inregistrat, filmat... In afara de institutiile statului, sunt alte posibile urmariri din partea unor entitati private.

N-am niciun fel de protectie, am primit astfel de semnale ca n-ar fi bine sa continue aceasta stare, pentru ca miza este de zeci de milioane de euro. Si sunt persoane in stare sa faca absolut orice - si cand spun absolut orice, absolut orice - nu doar denigrare pe anumite site-uri.

Am avut sentimentul ca vorbesc cu persoane care sunt cablate, ma gandeam pe ce se irosesc unii. Am avut sentimentul ca au tehnica", a mai spus Gabriela Firea citata de Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.