Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut la un post de televiziune ca ar fi "corect" sa existe o negociere cinstita cu presedintele Klaus Iohannis in privinta desemnarii directorului SIE.
"Cred ca corect ar fi sa existe o negociere cinstita. Eu nu vreau sa pun presiune sub nicio forma. Eu cred ca principiul echilibrului politic intre cele doua servicii a fost un principiu bun. Stiu ce a spus presedintele ca acest principiu al echilibrului nu a mai fost respectat in toate cazurile, in ultimii ani. Asta nu inseamna ca trebuie sa continuam si noi aceasta actiune gresita", a declarat presedintele Camerei Deputatilor, citat de hotnews.ro.

De asemenea, Liviu Dragnea a adaugat ca ca va da curs unei invitatii din partea lui Klaus Iohannis pentru a se pune de acord in privinta viitorului sef al SIE, noteaza digi24.ro. "Daca o sa ne cheme, daca o sa ma cheme, daca o sa ma invite, eu o sa am un punct de vedere foarte cinstit, foate serios, foarte ferm in lumina respectarii acestui principiu al echilibrului in ceea ce priveste SIE. Cred ca si presedintele Iohannis va avea o atitudine inteleapta ca sa nu ajungem intr-un blocaj".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.