Copresedintele ALDE Daniel Constantin a afirmat duminica, la finalul sedintei Biroului Politic Central in care i-a fost retras sprijinul politic, ca „si-a facut-o cu mana lui” pentru ca a mers pe „buna-credinta” a lui Calin Popescu Tariceanu, in conditiile in care presedintele Senatului, dupa ce a intrat in ”casa”, a incercat sa ii scoata pe altii afara.

„Mi-am facut-o cu mana mea pentru ca, de-a lungul timpului, am acceptat ca domnul Tariceanu sa puna mai multi oameni, desi statutul spunea ca trebuie sa fie paritate. Deci, pentru ca am mers pe buna-credinta a domniei sale. Din pacate, de doi ani de zile probabil ca urmarea sa ajungem in acest moment. Dupa ce a intrat in casa, sa ne scoata pe noi din casa”, a precizat copresedintele ALDE.

El a reiterat faptul ca are o relatie buna cu Victor Ponta care „nu are nimic de-a face cu politica”.

„Mi s-a reprosat in interiorul discutiilor ca m-am vazut si ca ma vad cu domnul Ponta si le-am spus celor care au uitat ca am o relatie buna cu domnul Ponta care nu are nimic de-a face cu politica si ca, indiferent ca nu mai ocupa functia de presedinte al PSD sau prim-ministru, eu nu imi schimb parerea asa cum, din pacate, altii au facut-o”, a subliniat Daniel Constantin.

Copresedintele ALDE a mai spus ca, in trecut, Calin Popescu Tariceanu „pasea pe scarile Guvernului” pentru a primi spijinul lui Victor Ponta.

„Imi amintesc momentul in care domnul Tariceanu pasea pe scarile Guvernului, mergand pentru sprijin la domnul Ponta. Se pare ca acum o intalnire in care vorbim cu totul si cu totul altceva decat politica este clamata si este folosita de domnul Tariceanu pentru a arata eventuale directii pe care le-as lua in activitatea politica”, a completat deputatul.

El a reiterat faptul ca nu va demisiona din ALDE si nu isi va face alt proiect politic, relateaza News.ro.

„Am spus-o, spre ghinionul domniilor lor, eu nu am schimbat niciun partid politic. Am intrat in politica in PC si sunt membru al continuatorului Partid Conservator. Nu am tradat niciodata pe nimeni si nu am abandonat oamenii”, a conchis Daniel Constantin.

Citeste si:
Tăriceanu cere o anchetă a Consiliului Concurenței, după ce s-au...
Tăriceanu vrea o anchetă a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.