Presedintele Klaus Iohannis se va deplasa la Roma, unde va fi primit vineri in audienta de Papa Francisc, iar sambata va participa la reuniunea informala a Consiliului European, organizata cu prilejul aniversarii a 60 de ani de la semnarea Tratatelor de la Roma, scrie digi24.ro.
"Reuniunea Consiliului European va reprezenta atat un moment de sarbatoare, cat si unul de bilant al celor saizeci de ani de la crearea proiectului european. Totodata, Summitul de la Roma va marca inceputul procesului de reflectie cu privire la viitorul Uniunii Europene, proces care ar urma sa fie definitivat in cursul anului 2019.

In marja reuniunii Consiliului European, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va fi primit in audienta vineri, 24 martie a.c., alaturi de ceilalti sefi de stat si de guvern, la Sfantul Scaun, de catre Sanctitatea Sa Papa Francisc", se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.