Premierul Sorin Grindeanu a semnat miercuri eliberarea din functia de sef al Directiei Generale Antifrauda Fiscala a lui Petre-Dragos Voinescu, decizia fiind publicata in Monitorul Oficial.

In locul sau a fost numit Marin-Marius Florea, fost director pentru Activitate de Inspectie Fiscala in cadrul Directiei Judetene de Finante Giurgiu.

Grindeanu l-a avut in vizor pentru ocuparea acestui post si pe Gabriel Gheorghe, fost candidat din partea ALDE la ultimele alegeri parlamentare.

In urma cu o saptamana, in media au aparut informatii conform carora coalitia de guvernare discuta posibilitatea demiterii sefului Directiei Generale Antifrauda Fiscala insa Grideanu le-a negat.

"Nu am semnat niciun ordin de schimbare din functie a sefului Directiei Antifrauda. Infirm, este o informatie falsa. Stiu sigur ca nu am in mapa un astfel de document. Am avut diverse discutii cu conducerea ANAF, astept propuneri de imbunatatire a activitatii institutiei. Daca presedintele ANAF considera ca activitatea poate fi mai buna sub conducerea altor manageri, primesc sugestii si in acest sens", a declarat atunci premierul Sorin Grindeanu.

Totodata, in Monitorul Oficial a fost publicata miercuri si incetarea activitatii cu caracter temporar a lui Nicolae Grofu, care era secretar general in cadrul ANAF, relateaza Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.