Un copil de opt ani a murit, marti, dupa ce a cazut de la inaltime, de pe dealul Cetatii Soimos, din orasul aradean Lipova, unde se juca impreuna cu un frate mai mare. Baiatul s-a lovit la cap de un bolovan si a suferit o hemoragie masiva, iar medicii au incercat mai mult de o ora sa il resusciteze.

Incidentul a avut loc pe dealul Cetatii Soimos, o zona frecventata de turisti, din orasul aradean Lipova.

Cei doi frati de 8 si 12 ani au iesit, marti, la joaca pe dealul din spatele casei, in timp ce parintii erau ocupati cu treburi gospodaresti.

Conform localnicilor, baiatul mai mic s-a dezechilibrat in timp ce alerga dupa fratele sau si a cazut de la o inaltime de aproximativ sase metri, lovindu-se la cap de un bolovan.

Fratele sau a strigat dupa ajutor, iar tatal l-a dus pe brate in casa pana la sosirea unei ambulante din Lipova si a unui echipaj SMURD.

La sosirea echipajului nostru, copilul de opt ani era in stop cardio-respirator, produs pe fondul unui traumatism cranian. Pacientul prezenta o plaga occipitala cu hemoragie masiva, iar echipajul a incercat sa-l resusciteze mai mult de o ora, ulterior fiind declarat decedat”, a precizat, pentru News.ro, directorul medical al Serviciului de Ambulanta Judetean Arad, dr. Mircea Merea.

Politistii aradeni au inceput o ancheta, pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs accidentul.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.