Copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, este de parere ca Daniel Constantin incearca sa forteze excluderea din partid.
"In momentul de fata, cred ca asta incearca. Cred ca, statutar, delegatia permanenta nu o poate face (sa il excluda pe Daniel Constantin, n.r.), dar o poate face congresul. Eu nu tin cu tot dinadinsul sa ajungem in stadiul acesta, insa declaratiile politice pe care le face ma pun serios pe ganduri", a sustine presedintele Senatului, citat de national.ro.

"Vad ca avem o diferenta majora de perceptie asupra realitatii politice si asupra modului in care noi, ca partid liberal, ne raportam la chestiunile legate de drepturile si libertatile cetatenesti si la modul in care trebuie sa functioneze institutiile statului, la statul de drept, la rolul institutiilor de forta, la rolul institutiilor democratice. Daca el vrea sa se pozitioneze ca om al sistemului, atunci - imi pare rau - cu liberalismul intram intr-o ciocnire frontala", a mai spus Tariceanu, potrivit digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.