Liderul social-democrat, Liviu Dragnea, a sustinut in cadrul unei conferinte de presa la Resita, ca este "foarte putin probabil" ca deputatul Catalin Radulescu sa mai ramana in PSD, avand in vedere declaratiile pe care le-a facut in ultime perioada.

"Nu putem sa ne prefacem ca declaratiile dumnealui au fost niste glume sau ca nu sunt importante. Am vorbit cu colegii mei, intr-un termen rezonabil o sa avem o intalnire, nu o sa facem un Comitet executiv doar pentru acest caz, dar, din punctul meu de vedere, este foarte putin probabil ca Catalin Radulescu sa mai ramana cu noi cel putin pentru o perioada", sustine Liviu Dragnea, potrivit digi24.ro.

"Afirmatiile sunt de o gravitate foarte mare, dincolo de alte excese pe care le-a mai avut. Sa spui ca posesor legal de arme de foc ca esti dispus sa le folosesti, in primul rand nu stiu daca mai poate ramane detinator, nu e treaba mea, ca nu Parlamentul se ocupa de asta, probabil ca alte sturcturi, MAI, Politie. Nu poate fi trecut cu vederea si eu sunt dispus sa propun colegilor mei sanctiunea maxima", a adaugat presedintele PSD, citat de romanialibera.ro.

Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a deschis dosar penal in cazul declaratiilor deputatului PSD Catalin Radulescu si face cercetari pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

Catalin Radulescu a declarat ca protestatarii din Piata Victoriei ar trebui alungati cu tunurile cu apa si ca are o mitraliera AKM cu care a luptat la Revolutie, pe care este pregatit sa o foloseasca din nou.

Citeste si:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.