Liderul social-democrat, Liviu Dragnea, a declarat la un post de televiziune ca este de preferat ca discutiile privind o posibila functie in partid care sa-i fie acordata fostului premier Victor Ponta, sa fie amanate.

Intrebat daca o eventuala numire a fostului premier intr-o functie importanta ar conduce spre reconcilierea cu social-democratii, presedintele PSD a raspuns: "Eu as mai lasa discutiile despre tema asta pentru ca am avut o discutie pe aceasta tema, nu numai in ultima perioada. Poate-l intrebati si pe Sorin Grindeanu vreodata despre subiectul asta".

"In sensul daca a vrut sau nu vreo functie Victor (...) Am inteles ca au avut mai multe discutii.", a detaliat Dragnea, potrivit stirileprotv.ro.

De asemenea, presedintele Camerei Deputatilor a specificat ca Victor Ponta a initiat mai demult o campanie indreptata impotriva partidului.

"Ca are el o problema personala cu mine, dar cand spui ca Guvernul asta - care este rezultatul alegerilor si pe care l-am sustinut cu totii - ne va pune in pamant, ca nu va reusi sa faca incasarile, asta face rau guvernarii pentru ca da un sentiment de neincredere", a subliniat Dragnea,
citat de digi24.ro.

Fostul presedinte al PSD, Adrian Nastase, a declarat, luni, la Antena 3, ca Victor Ponta ar trebui desemnat sa se ocupe de coordonarea departamentelor de specialitate ale partidului, fiind ”contraproductiva” formula in care Ponta isi consuma energia in afara partidului.

El a recomandat PSD sa utilizeze si competentele lui Victor Ponta in interiorul partidului. ”Le-as da un sfat, Victor Ponta are foate multa energie in momentul asta si ar fi foarte potrivit, din acest motiv, sa coordoneze departamentele partidului. Am vazut ca are o multime de de idei. Formula asta in care isi consuma energia in afara partidului este contraproductiva, este clar ca el trebuie pus la incercare”, a apreciat Nastase.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.