La putin timp dupa anuntul presedintelui PSD, Liviu Dragnea, care a sustinut ca Serban Nicolae isi va retrage amendamentele depuse la Legea gratierii, senatorul a precizat ca intr-adevar este dispus sa le retraga.

"N-am niciun fel de ambitie personala, n-am niciun fel de miza sau de interes, am prezentat o justificare pentru aceste amendamente, n-am facut un amendament pentru a gratia coruptii, cum s-a spus intr-un mod pe care nu il mai calific, ca iar se simt unii jigniti, dar nu exista niciun fel de ambitie, deci, asa cum i-am spus si presedintelui PSD, sunt dispus oricand sa retrag aceste amendamente, mai ales ca am vazut ca sunt colegi care au spus ca nu sustin", a spus Serban Nicolae, citat de digi24.ro.

Intrebat daca se poate considera ca aceste amendamente sunt ca si retrase, Serban Nicolae a spus: "De ce nu vreti sa asteptati dezbaterea? V-am spus ceea ce am vorbit cu presedintele Dragnea, i-am spus ca sunt oricand dispus sa le retrag, pentru ca nu e o ambitie personala. L-am mai auzit pe unu' cunoscut pentru faptul ca a identificat virtutile cosmice ale patrunjelului, care stia el sigur ca am luat bani si ca acuma sunt stresat ca trebuie sa dau banii inapoi. Nu am niciun fel de astfel de presiuni, dar ma rog, oamenii au libertatea sa-si imagineze tot felul de trasnai. Au foarte mult timp, au mintea foarte odihnita si atunci aloca spatiu si neuroni pentru asa ceva, dar mi-e greu sa combat asemenea argument", a mai adaugat senatorul, citat de b1.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.