Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, scrie pe Facebook, dupa o vizita in judetul Vaslui, ca liberalii se vor opune "fraternizarii" cu PSD, acuzand partidul ca a adus doar saracie in tara, si o intreaba pe ministrul Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, daca se va ocupa si de astfel de judetene prin alocari de fonduri, nu doar de Mamaia.

"In putine locuri din tara este lupta contra PSD atat de grea ca la Vaslui. Sunt mandra de colegii din PNL care se lupta in conditii extrem de dificile. Vineri seara am participat la sedinta Biroului Permanent Judetean Vaslui. Aici am gasit oameni suparati pe unele decizii din trecut ale PNL, dar cu toate acestea determinati sa lucreze pentru a aduce filiala Judeteana din Vaslui la nivelul asteptat. In ce ma priveste, nu voi tolera fraternizarea cu PSD-ul", scrie Turcan.

Liderul PNL spune ca in foarte multe judete ale Romaniei, "PSD a stiut sa aduca un singur lucru: saracie", iar liberalii cer investitii masive in infrastructura, educatie, sanatate, atragerea de investitori si punerea in valoare a turismului si a patrimoniului cultural.

"Exista solutii! Termitele de la PSD nu au produs decat somaj si saracie in Vaslui. Dna. Sevil Shhaideh, va puteti ocupa totusi si de combaterea saraciei din Vaslui? Romania e mare! Nu inseamna doar Mamaia", mai scrie seful PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.