Premierul Sorin Grindeanu a declarat la un post de televiziune, ca a avut intrevederi cu sefii de state si de guverne din PES, intalniri bilaterale cu presedintele Frantei, cu cancelarul Austriei si cu premierii Italiei si Cehiei, dicutandu-se despre viitorul Uniunii Europene.

"Noi am mers cu pozitia deja cunoscuta, anume o pozitie unitara, o pozitie a unei Europe unite a celor 27 de state membre, o continuare a actualului proiect european, o intarire a proiectului european. Asta este ceea ce noi sustinem. (...) Vorbim de inceputul dezbaterii legate de aceste cai eventuale de urmat in viitor", a spus prim-ministrul cand s-a intors de la Bruxelles, citat de bursa.ro.

"Toate aceste lucruri au insemnat discutii legate de probleme bilaterale, dar si problematica comuna europeana si ceea ce sustinem fiecare dintre noi", a adaugat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.