Dupa ce fostul prim-ministru Victor Ponta a anuntat ca va demisiona din PSD, specificand ca ca ii va trimite o demisie in alb lui Liviu Dragnea, premierul Sorin Grindeanu a spus ca Victor Ponta ar trebui sa ramana membru al PSD.

"Cred ca Victor Ponta trebuie sa ramana in PSD. El a condus unele dintre cele mai performante guverne - cred ca au fost patru - de dupa Revolutie. Parerea mea este ca Victor Ponta trebuie sa ramana si cred ca asa se va intampla", este de parere Sorin Grindeanu, citat de digi24.ro.

”Daca deranjez, ca am vazut ca deranjez, de astazi o sa-i trimit domnului Dragnea – stiti ca eu nu vreau sa ma dea nimeni afara din partid – ii trimit demisia mea in alb si cand il supar foarte tare o introduce si a scapat de mine.

Dar sa tac din gura n-o sa tac, nu pot la varsta asta sa mai tac din gura pe lucruri pe care le-am vazut, e care le stiu si pe care le vad cu ingrijorare”, a declarat Victor Ponta la Parlament.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.