Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca in cazul in care Victor Ponta ii va trimite demisia in alb, acesta nu o va activa. In plus, presedintele Camerei Deputatilor a sustinut ca spera ca fostului premier sa-i treaca supararea.

"Daca imi va trimite o demisie in alb nu o voi activa. Nu cred, nu concep ca un fost presedinte al partidului sa primeasca un tratament precum cel al lui Mircea Geoana. Sper sa ii treaca supararea, incerc sa inteleg de ce este suparat", a declarat Liviu Dragnea, citat de hotnews.ro.

Chiar daca Victor Ponta a sustinut ca ultima convorbire telefonica cu Liviu Dragnea a avut loc in luna decembrie, presedintele Camerei Deputatilor sustine ca a mai vorbit cu fostul premier.

"Victor Ponta poate sprijini partidul, poate intra in Guvern. Nu il impinge nimeni afara si sper sa ii treaca motivele de suparare. Este un om cu experienta, a fost presedinte de partid, a fost prim ministru", a mai spus Liviu Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.