Fostul premier Victor Ponta sustine ca a fost audiat la DNA Brasov, procurorii propunandu-i sa devina martor protejat in acest dosar, lucru pe care l-a refuzat, scrie b1.ro.

"Am fost citat la Dna Brasov ca martor ; spre surprindera mea nu ma astepta nimeni de la presa si nici nu s-a dat ulterior pe surse ce am declarat acolo! (...) Mi s-a propus legal sa fiu martor cu identitate protejata ceea ce am refuzat deoarece nici nu era cazul si nici nu sunt genul de delator atat de proslavit si iubit de noul nostru "Stat de Drept" !

Am raspuns corect la intrebarile care priveau acuzele aduse Dlui Tariceanu ( si care se afla in dosarul oficial de inculpare) :
- Daca stiu ceva de retrocedarea unei ferme in Baneasa si teren la Snagov - NU habar nu am
- Daca stiu de niste cetateni israelieni care se ocupau cu retrocedari - NU
- Daca stiu unde se faceau actele de vanzare ale acestor terenuri - NU
- Daca dl Tariceanu mi-a facut cunostiinta cu Tal Silbertein - NU ( il cunosc din 2004 din campania lui Adrian Nastase)", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea sa.

Citeste si: Ponta in dosarul lui Tariceanu: Am evitat sa ma mai vad cu Truica, deoarece am fost informat de SRI ca sunt probleme


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.