Victor Ponta il felicita pe premierul Viktor Orban pentru ca Ungaria a primit acordul Comisiei Europene pentru constructia a inca doua reactoare nucleare, scrie dcnews.ro.

"Bravo Ungaria - bravo Viktor Orban! (...)

1. Romania a semnat inca din Noiembrie 2013 ( la nivel de Prim- Ministru ) Acordul de principiu cu China General Nuclear Power Group pentru construirea reactoarelor 3 si 4 la Cernavoda - 6 miliarde Euro cu finantare INTEGRALA din China/ in 9 Noiembrie 2015 Ministrul Energiei Andrei Gerea finaliza si parafa memorandumul cu firma din China! Dupa care au venit tehnocratii si si-au batut joc de proiect - iar acum sincer nu am sperante mai mari pe Energie cu noul Guvern. Asa ca sa uitam de noi grupuri la Cernavoda.

2. Ungaria si-a negociat in acest timp proiectul nuclear de la Paks cu finantare si tehnologie din Rusia ( piei Satana)! Si acum au primit acordul Comisiei Europene/ se vor apuca de treaba si vor produce energie ieftina pe care o vor vinde ...... ati ghicit : Romaniei!

3. Noi am revenit in 2016 la planul din 2010-11 de distrugere a producatorilor de energie pe carbune : Hunedoara si Oltenia ! Toata Transilvania va fi obliagtoriu alimentata cu energie electrica produsa in Ungaria din tehnologia ruseasca! Super!

Acum imi dati dreptate ca merita felicitati si Ungaria si Viktor Orban?!?! Faptul ca noi murim pe prostia noastra nu e treaba lor ! Iar Propaganda Securista din Romania ( cea care ne injura ca facem proiecte cu China) a mai obtinut o victorie - contra romanilor bineinteles! Ghinion!", a scris social-democratul pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.