Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a transmis un mesaj in urma Selectiei Nationale de la Eurovision 2017. Ilinca si Alex Florea vor reprezenta Romania la Eurovision 2017, cu piesa "Yodel It".

"ABBA
Ieri seara, in pauza de o ora rezervata desemnarii castigatorului Eurovision Romania, TVR, extrem de inspirat, a difuzat timp de aproape o ora un concert ABBA. A fost o intoarcere in timp care mi-a umplut sufletul de bucurie.

Spectacol de mare calitate, un spectacol al valorii artistice, un spectacol al decentei, un spectacol al oamenilor care si-au pus sufletul in cantecele lor si le-au dat lumii in anii 74 -82.

Acum am primit si raspunsul la intrebarea “de ce nu au mai vrut niciodata sa cante impreuna” dupa ce au anuntat ca formatia si-a incetat activitatea. Au dat toata frumusetea sufletelor lor in cei aproape 10 ani de creatie la varf. Au „ars” in 10 ani cat noi toti intr-o viata.
Dupa ce au oferit lumii tot ce au avut, daca ar fi incercat sa mai cante impreuna dupa ani, nu aveau ce sa ne mai dea in plus si, ca mari artisti, ca mari caractere, n-au vrut sa-si insele publicul. (...)

Cei sase (4+2) suedezi de la ABBA ne-au dat tuturor o lectie de viata", a scris fostul sef de stat pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.