Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a infirmat informatiile potrivit carora ar fi avut loc o discutie in coalitia de guvernare privind numirea directorului Serviciului de Informatii Externe (SIE), scrie hotnews.ro.

"Astea nu sunt decat speculatii (posibila numire a lui Cezar Preda la sefia SIE si o intelegere intre seful statului si coalitia de guvernare pe aceasta tema n.r.) si n-a existat niciun fel de discutie nici macar intre Liviu Dragnea si mine, cu atat mai putin cu presedintele. Nu ca nu confirm, infirm ca ar exista o astfel de discutie sau ca ar fi existat o astfel de discutie si numele pe care l-am vazut evocat nu stiu de unde a aparut, dar... (...) Domnul Preda n-a fost nominalizat de nimeni", a declarat Tariceanu in cadrul unei emisiuni, citat de digi24.ro.

"O sa discutam intai in alianta, parerea mea e ca trebuie sa gasim in primul rand o persoana care sa poata sa faca fata constrangerilor si, pana la urma, responsabilitatilor unei astfel de functii si nu e chiar un lucru foarte usor. Depinde ce vrem sa facem cu aceste servicii, daca vrem sa punem un om caruia sa-i dam o sinecura sau cineva gandeste in termenii astia, atunci e foarte simplu", a mai spus presdintele Senatului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.