Liberalul Ludovic Orban a declarat sambata, in cadrul Consiliului National de Coordonare, ca el este in campanie in partid inca de cand s-a inscris in formatiune, fiind astfel plin „de schije si de cicatrici” in urma bataliilor pe care le-a purtat pentru PNL.

„Nu vreau sa ma uit spre trecut. Vreau sa ma uit doar spre viitor. Suntem datori sa tinem minte care sunt motivele pentru care PNL a ajuns la 45% dupa prezidentiale si a reusit in parlamentare sa obtina doar 20%. Incepand de astazi, conducerea centrala va tacea, nu va mai lua decizii. Cei care trebuie sa vorbeasca, sa decida soarta PNL sunteti voi, membri PNL. Voi ati purtat toate bataliile la firul ierbii, stiti ce spun oamenii despre lideri, despre deciziile si actiunile PNL. Trebuie sa luati decizia in PNL. E misiunea voastra sa recredibilizati PNL”, a afirmat Ludovic Orban.

Liberalul a sustinut ca „in PNL este nevoie ca de aer de unitate, dar nu o unitate clamata de la microfon si nu o unitate in infrangere, ci o unitate care sa fie in fiecare dintre liberali”, scrie News.ro.

El a sustinut ca este in campanie in PNL inca de cand s-a inscris in formatiune

„Eu sunt in campanie in PNL de cand m-am inscris in PNL. Sunt plin de schije, de cicatrice in urma bataililor pe care le-am purtat pentru PNL pentru ca niciodata nu m-am dat in laturi sa dau o batalie pentru PNL. Avem nevoie ca aceasta campanie in interiorul PNL sa fie o sarbatoare a democratiei, sa genereze interes pentru democratia romaneasca”, a subliniat Orban.

Liberalul a mai spus ca PNL trebuie sa fie reprezentat la televiziuni de „oameni care au ce spune, au competenta in ceea ce spun”.

Orban a dat asigurari ca nu isi va critica niciun coleg in campania din interiorul partidului

„Va asigur ca in toata aceasta campanie nu imi voi critica niciun concurent indiferent de ce functie candideaza. Nu voi face altceva decat sa ma duc la firul ierbii, la baza partidului. Oricine se inscrie in cursa este binevenit. Eu pot sa fac echipa cu orice membru al PNL. Echipa mea este, a fost si va fi intotdeauna PNL. Nu fac nicio diferenta intre membri PNL. In urmatoarele trei luni va rog sa nu faceti nicio diferenta. Alegeti-i pe cei mai buni la nivel local, judetean, national, nu tineti cont de granita care exista mental din cauza faptului ca suntem proveniti din doua partide diferite”, a conchis Ludovic Orban.
Citeste si:
Danemarca, prima țară cu un partid condus de roboți
Danemarca, prima țară cu un...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.