Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, sustine ca amanarea referendumului ar fi o masura de precautie impotriva unor abuzuri din partea majoritatii PSD-ALDE.

"In primul rand, nu este o informatie confirmata oficial, in acelasi timp instrumentul democratic al referendumului trebuie folosit atunci cand poate sa produca si efecte. In momentul de fata, asistam la o calmare a spiritelor si cel putin o mimare a intelegerii din partea guvernantilor ca democratia nu este alternativa si ca interesele cetatenilor trebuie sa fie mai presus de interesele unei singure persoane. Eu sunt sceptica cu privire la faptul ca majoritatea PSD-ALDE a renuntat complet la ideea folosirii si demolarii justitiei si cred ca referendumul, daca ramane in momentul acesta in stand-by, este ca o masura de precautie impotriva unor abuzuri", a declarat Raluca Turcan la Digi24.

"Eu cred ca este un joc politic din partea celor care s-au aflat in coalitia care a sustinut OUG 13 si cred ca este si o modalitate de distragere a atentiei pentru ca vina a fost la ei, a fost o actiune cu premeditare, o actiune in total dispret fata de interesul public si care incalca principiul fundamental european", a adaugat Turcan, citata de jurnalul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.