Premierul Sorin Grindeanu are frecvent discutii cu Victor Ponta, ultima dintre ele avand loc chiar marti, au declarat, pentru News.ro, surse apropiate prim-ministrului.

De asemenea, sursele au mai precizat ca intalnirea de la Palatul Victoria pe care cei doi au avut-o in urma cu aproape doua saptamani a fost la initiativa prim-ministrului.

Sorin Grindeanu si Victor Ponta au avut o intalnire la Guvern, la mijlocul lunii februarie. Fostul premier spunea ca a discutat cu Sorin Grindeanu despre mai multe subiecte, inclusiv despre guvernare. "Am fost plecat din tara o perioada destul de lunga si i-am promis (lui Sorin Grindeanu – n.r.) cand ma intorc in tara ca trec sa il vizitez. L-am vizitat”, a afirmat Victor Ponta, la cateva zile dupa intalnire.

Intr-o interventie ulterioara, Ponta a sustinut ca Sorin Grindeanu are "o mare problema”, deoarece un avion nu poate fi condus de mai multi piloti pentru ca fiecare se bate pentru mansa, lucru pe care i l-a transmis. "Ideea ca ma duc eu sa ii spun lui Grindeanu cum sa se bata cu Dragnea nu e adevarata. Are o mare problema pe care i-am spus-o. De principiu, un avion care are doi piloti, de aia unul e pilot si altul copilot, are mari sanse sa aiba probleme la decolare, la aterizare, la drum ca se bat aia doi pe mansa (...) Are o prima problema avionul acesta in Romania cu doi piloti”, a subliniat fostul premier.

De la inceputul lunii februarie, Victor Ponta a avut o serie de declaratii critice la adresa PSD si a lui Liviu Dragnea, majoritatea indirecte.

In replica, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, la Parlament, ca orice critica din partea lui Victor Ponta este "sanatate curata” deoarece fostul premier este un om cu experienta. Liderul social-democratilor a mai spus ca nu crede ca deputatul va pleca din partid.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.