Victor Ponta lanseaza un atac la adresa "celor care ne conduc azi", facand referire la un articol in care se arata ca presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, are in plan sa construiasca o Uniune Europeana formata din tari cu grade diferite de integrare, scrie digi24.ro.

"Acum intelegeti de ce Romania nu are voie sa isi faca propria politica externa, regionala sau europeana? Intelegeti de ce in tara noastra nu avem voie sa vorbim despre altceva decat 'lupta anticoruptie'? De ce nu avem voie sa ne alaturam 'Grupului de la Visegrad' ( Polonia, Cehia, Slovacia si Ungaria) care este pro SUA si se lupta cu liderii UE pentru interesul propriilor cetateni? De ce la ultimul Consiliu European ( cand s-a discutat practic aceasta schimbare fundamentala de Strategie a UE) Presedintele Iohannis a vorbit despre Ordonanta 13? De ce trebuia sa avem Presedinte 'pro Germania' si Prim Ministru 'pro Franta'? De ce daca vrei sa te lupti pentru romani ori ai dosar penal ori ies cei 'frumosi si liberi' in strada sa-ti ceara demisia?

Eu tot strig de luni de zile la emisiunile tv si aici pe contul de Facebook ca Romania iar este data afara de la masa deciziilor din UE - totul cu evidenta complicitate a celor care ne conduc azi! Si raman cu strigatul ....", a scris social-democratul pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.