Cristian Stroe, primarul din comuna Sotanga, le-a spus participantilor la mitingul PSD de la Targoviste ca i-au cerut colegii primari sa vorbeasca clar si cu dictie, precum actrita care a vorbit inaintea sa, el raspunzandu-le: ”Ba, dobitocilor, eu sunt primar, nu actor!”

Mitingul PSD de la Targoviste a fost inceput cu discursurile sustinute de catre presedintele organizatiei din Dambovita, senatorul Adrian Tutuianu, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb si senatorul Titus Corlatean. Cei trei au fost urmati de actrita Camelia Varga.

”Am sa invit un primar care conduce de cinci mandate destinele unei localitati. La alegerile de anul trecut a luat 92% din voturile oamenilor din Sotanga este vicepresedinte al PSD Dambovita si presedintele Ligii primarilor PSD - Cristi Stroe”, a anuntat Tutuianu dupa incheierea discursului actritei.

Primarul din Sotanga a relatat participantilor ca ceilalti primari l-au instruit cum sa se adreseze publicului. ”Colegii mei primari din spate mi-au facut instructajul: «Sa vorbesti tare si cu dictie, ca doamna Camelia Varga!» Eu le-am spus: «Ba, dobitocilor, eu sunt primar, nu actor!»”, si-a inceput Stroe discursul sustinut la Targoviste.

Mitingul de sustinere a Guvernului Grindeanu, organizat sambata, la Targoviste, de PSD Dambovita s-a incheiat fara incidente, dupa aproximativ doua ore si jumatate. Membri si simpatizanti ai PSD veniti din majoritatea localitatilor judetului, dar si din judetul invecinat, Arges, au fost prezenti la manifestatie, organizatorii sustinand ca in total au participat 12.000 de persoane.

Dupa ce au ascultat, timp de aproape o ora, discursurile cu mesaje mobilizatoare sustinute de lideri ai PSD si de primari damboviteni, pe scena amenajata in Piata Revolutiei, participantii la manifestatia de la Targoviste au plecat incolonati pe principalele artere rutiere din oras, iar manifestatia s-a incheiat in fata sediului PSD din municipiu, relateaza News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.