Victor Ponta a reactionat dupa ce vicepresedintele PSD, Olguta Vasilescu, a afirmat ca declaratia fostului premier potrivit carora la conducerea Guvernului s-ar afla, in acest moment, patru "piloti" este la fel ca "apa sfintita".

"Le-am promis oamenilor din Gorj si Hunedoara in 2012 ca atata timp cat sunt eu Prim Ministru cele doua Complexuri Energetice vor rezista/ si ca Romania nu va importa energie din strainatate in paralel cu distrugerea locurilor de munca si a centralelor din tara noastra / m-am tinut de cuvant dar , din pacate, dupa Noiembrie 2015 s-a reluat planul de distrugere programata! Acum am datoria , oricine s-ar supara, sa lupt din nou pentru ceea ce este un interes al oamenilor dar si un interes national!

Nu ma deranjeaza daca pentru Conducerea actuala a PSD sunt "ca apa sfintita" sau "irelevant" / dar am fost votat in 2016 ( si eu si ceilalti candidati PSD) de catre oamenii din Gorj si Hunedoara ca sa sprijinim salvarea sectorului energetic si de minerit din cele doua judete / situatia acestora a fost dusa de catre Guvernul Tehnocrat pe marginea prapastiei ( ca si in 2011) si noi reprezentam ultima lor speranta!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Citeste si:



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.