Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca Tudorel Toader a incercat, in 2012, "mistificarea rezultatului de la urne", la referendumul pentru demiterea sa, sustinand ca nu are dubii ca pozitia judecatorului CCR "era puternic influentata de sponsorul sau politic, Relu Fenechiu", informeaza digi24.ro.

"Tudorel Toader

Imi aduc aminte incercarea disperata a judecatorului Curtii Constitutionale Tudorel Toader, din vara anului 2012, dupa desfasurarea referendumului de suspendare.

Atunci, judecatorul din Iasi a facut opinie separata, incercand mistificarea rezultatului de la urne si sustinand ca Presedintele Romaniei trebuie demis, in conditiile in care, la vot, se prezentasera doar 46 la suta din electori, si nu 50 la suta plus unu, asa cum cerea Legea Referendumului in mod expres. Pentru mine a fost clara inregimentarea judecatorului constitutional in corul pesedisto-liberal, condus de Ponta si Antonescu, autori ai unei lovituri de stat care a ingrijorat lumea occidentala si a decredibilizat Romania.

Nu am dubii ca pozitia judecatorului era puternic influentata de sponsorul sau politic, Relu Fenechiu.

Afland despre nominalizarea Domnului Tudorel Toader la Justitie, nu pot sa nu ma intreb daca va fi capabil sa incalce legea pentru a da satisfactie celor care l-au numit.

Exista insa un avantaj ce nu poate fi contestat prin nominalizarea lui Tudorel Toader la justitie: in mod cert, STIE CARTE", a scris Traian Basescu pe Facebook.

Citeste si: Tudorel Toader, noul ministru al Justitiei. Liviu Dragnea: "Nu i se va cere sa se inscrie in partid"

Citeste mai mult aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.